Workshops

* De Ayurvedische keuken

De Ayurvedische keuken

Ayurveda biedt ons naast massages ook een heerlijke, biologische en vegetarische keuken, in harmonie met de natuur en onze gezondheid.

Ons lichaam versterkt zich dagelijks met alles wat we eten! In dat opzicht wordt de keuze van ons voedsel essentieel.

Ik nodig u graag uit om de geheimen van de Ayurvedische kookkunst te komen ontdekken, om ze in praktijk te brengen en natuurlijk om deze gerechten samen te nuttigen. In groepen van 6 personen worden de workshops gegeven, zodat iedereen de kans heeft om elke stap goed te kunnen volgen.

De workshops zijn onafhankelijk van elkaar, u volgt de workshop die u het meeste aanspreekt en hoeft niet alle vorige gevolgd te hebben.

Als u geïnteresseerd bent, neem dan u contact met ons op om een plaats te reserveren of om meer informatie te bekomen betreffende het thema en de inhoud van de workshop.

Voor wie zijn deze workshops bestemd?

Voor iedereen die minder of zelfs niet bekend is met de Ayurveda en die op zoek is naar gezonde en evenwichtige voeding.

De inhoud

De workshop biedt enige uitleg en tevens een kennismaking met de visie op vlak van voeding binnen de Ayurveda. Daarnaast is er ook een praktijkgedeelte waar alle deelnemers tezamen de gerechten voorbereiden en uiteindelijk nuttigen.

De ingrediënten

De gerechten zijn vegetarisch en de gebruikte ingrediënten biologisch. De gerechten kunnen groenten, peulvruchten, granen, oliehoudende zaden, zuivelproducten en Indiase kruiden bevatten. Als u een voedselallergie moest hebben, laat dit dan op voorhand weten zodat de gerechten voor u aangepast kunnen worden.

De prijs

Er zullen 3 gerechten klaargemaakt worden, en de prijs, inclusief de biologische en ayurvedische ingrediënten, bedraagt 60 €.
Er wordt een korting van 5 € gegeven indien u reeds heeft deelgenomen aan een eerdere workshop.

De duur

Er wordt minstens 4 uur voorzien voor een workshop. Afhankelijk van de gerechten en het aantal personen, kan de workshop een uur langer duren.

De workshops zullen op aanvraag georganiseerd worden tijdens week of weekend, tijdens de dag of de avond.

FacebookTwitterGoogle+Partager