In de praktijk

Hoe u voorbereiden voor een massage?

Kleding
LDDM raadt u aan makkelijke kledij te dragen, die niet te nauw aansluit, warm genoeg is en die wat olie kunnen verdragen. Ideaal is een trainingspak.
Naaktheid
De klant is vrij om tijdens de massage te dragen wat hij of zij het meest gepast vindt; het is belangrijk de persoon te respecteren.
LDDM biedt enkel niet seksuele massages aan.
Olie & Haar
Een Ayurvedische massage bevat eveneens een hoofdmassage met olie (gezicht en schedel), dewelke zeer verkwikkend en ontspannend is. Als u geen olie in uw haar wenst, gelieve dit dan voor de massage mee te delen.
Contra-indicaties
Gelieve ons mee te delen indien u zwanger bent, indien u medicijnen neemt of wanneer u aan een bepaalde ziekte lijdt. In sommige gevallen zal de toestemming van uw arts nodig zijn of u wel mag gemasseerd worden.
Leeftijd
Er staat geen leeftijd op het krijgen van een massage.
Bij kinderen zou het geven van massages reeds in familiale kring een gewoonte moeten zijn.
Indien gewenst kan er een massage aan een minderjarige gegeven worden, op voorwaarde dat een ouder aanwezig is tijdens de massage. 

Ter plaatse

Parking
LDDM bevindt zich in een residentiële wijk, waar er nog gratis kan geparkeerd worden. Hier kan u het parkeerbeleid van Elsene terugvinden: kaart en descriptie.

Vervolgens

Ontspanning
Het is ten zeerste aangeraden om de terugkeer naar het dagdagelijkse kalm en geleidelijk aan te doen.
Dit is zeer belangrijk!
Sta uw lichaam toe om het werk van “vertering” van toxines en herwinnen van bewustzijn voort te zetten. Agni, het verterend vuur, heeft tijd nodig om alles in goede banen te leiden.
Bereid de personen rondom u er op voor om u rustig te verwelkomen en laat u voor een keer eens door hen verwennen
Feedback
Deel uw ervaring nadat u een massage ontvangen heeft, uw reacties zijn zeer belangrijk
Water
Drink genoeg water, een gehydrateerd lichaam zal beter in staat zijn al zijn ‘functies’ te beheren en zal ons helpen bij het elimineren van toxines.
FacebookTwitterGoogle+Partager