La Danse Des Mains

La Danse Des Mains komt tot leven in een communicatie gebaseerd op het aanraken, één der 5 zintuigen van het menselijk wezen.
Aanraken wekt positieve energie op, een levensbehoefte die op gelijke hoogte zit met voeding, ademen, drinken en slapen.
Handen hebben hun eigen taal en brengen liefde, vreugde en solidariteit. Handen zijn verlengingen van het hart, dankzij hen kunnen we liefde geven en dit “voedsel” ontvangen.
(…)

Een stijf lichaam, geblokkeerd, een gestreste geest die continu gespannen is, laten het niet toe om een toestand van psychologisch welzijn te bereiken, dewelke noodzakelijk is en hetgeen is wat we zoeken.

Maak gebruik van massage als voorzorg en om uw gezondheid te onderhouden.

Het LDDM centrum garandeert u professionalisme, een warm onthaal en respect in een rustige omgeving, aangenaam verwarmd en hygienisch, gebruik makend van plantaardige oliën van goede kwaliteit.

In het LDDM centrum wordt u als belangrijk beschouwd en wordt u zorgvuldig opgevolgd.
Door de opgebouwde ervaring en de uitgebreide keuze aan massages, is elke behandeling een behandeling op maat, om zo te voldoen aan uw wensen en uw behoeften (voor meer informatie, zie “De Massages”).

FacebookTwitterGoogle+Partager